Tours & Teambuilding

The Ghent Experience, met een Gentse gids!

TOUR GHENT GIDS RONDLEIDING WALKING GENT

PRIVE TOURS

Boek een privé tour, samen met vrienden, familie of gewoon op jezelf. Beschikbaar 7/7. Maak een keuze tussen de Old Ghent Tour, de Chocolate Tour, de True or False Tour, en meer!
Lees meer & boek
TEAMBUILDING GENT

TEAMBUILDING

Boek Charlie's teambuilding en geniet van de ultieme "Ghent Experience" in het historische centrum, samen met de collega's!...
Lees meer & boek
SMALL GROUP TOURS

SMALL GROUP TOURS

Sluit aan bij onze tours met individuele inschrijving, op vrijdag of tijdens de weekends. Maak jouw keuze tussen de Chocolate Tour (€25) en de Tasting Tour (€29)!...
Lees meer & boek

Over Charlie

Charlie Tours werd anno 2018 opgericht door Gentenaar Nick Vandecasteele:

"Jarenlang bediende ik met veel goesting de tapkraan van een typisch Gents café – restoBAR Charlie - aan het Patershol, de oudste wijk van ‘t stad. Een (nacht)leven vol plezier & rock ’n roll! De passie voor mijn stad én het entertainen van mensen, motiveerde me om het caféleven te combineren met een job als stadsgids. En vanaf dan had ik de smaak serieus te pakken! Eind 2017 besloot ik dan ook om de tapkraan van restoBAR Charlie voorgoed te sluiten. Charlie zou voortaan verder leven als voltijdse stadsgids: 'Charlie Tours' werd geboren! Als fiere Gentenaar beschouw ik het nu als een absoluut voorrecht om, samen met mijn fantastisch team van Gentse gidsen, bezoekers rond te leiden in mijn prachtige Gent op een plezante & interactieve manier! Onze klanten gaven ons héél goede beoordelingen op Google & TripAdvisor...dus kom samen met Charlie genieten van 'The Ghent Experience' en boek een van onze top-rated tours!"

GIDS IN GENTBest tour in Gent
De chocolade tour was top! Heel tof en bovenal super lekker. En echt niet duur voor wat je krijgt! Bedankt!
Stijn Faes - Merelbeke, België
De rondleiding was fantastisch! Ons hele team heeft ervan genoten. Bovendien hebben we enorm veel bijgeleerd over Gent, zonder dat het te schools werd. Onze gids was behulpzaam, heel aardig en enorm grappig!
Jens Vansteenberghe - Harelbeke, België
Nick is héél enthousiast en vertelt met passie. Fijne chocolade tour gedaan. Héél lekker ook. ;-) Leuk voor een incentive.
Sofie V. - Antwerpen, België
Nog ééns toerist in eigen stad met de true or false tour. Fijne leuke ervaring, waar een pak informatie over je eigen stad terug wordt opgefrist en waar je nieuwe zaken leert. Heel leuk concept om met vrienden te doen.
Jelle B. - Gent, België
TRUE OR FALSE TOUR GHENTOLD GHENT TOUR TASTING TOUR GHENT

Charlie biedt 6 thematische Privé Tours aan die 7/7 beschikbaar zijn. Dé ideale activiteit om te doen met vrienden, familie of gewoon op jezelf. Op vrijdag en tijdens de weekends kan je ook aansluiten bij onze Small Group Tours, met individuele inschrijving. Maak jouw keuze tussen de Chocolate Tour en de Tasting Tour (Engels of Nederlands). Bedrijven kunnen opteren voor een Teambuilding, en zo genieten van "The Ghent Experience" in het historische centrum van Gent, samen met de collega's. Al onze tours & teambuilding worden gegeven op een plezante & interactieve manier!

GIFT CARD

Laten we eerlijk zijn…een Gift Card is nooit een origineel cadeau, maar onze tours zijn dat gelukkig wél! Bestel dan nu jouw Gift Card en bepaal zelf het bedrag (min. €25). Je kan deze - na de bestelling - 7/7 ophalen in Hostel Uppelink (op de Sint-Michielsbrug) of laten leveren met de post (+ €2,50). Alle Gift Cards zijn zowel geldig voor onze Small Group Tours als voor onze 6 thematische Privé Tours.

Een Gift Card bestellen kan via nick@charlietours.be