The Ghent Experience

TOUR GHENT GIDS RONDLEIDING WALKING GENT

Private tours in Ghent

Boek een privé tour, samen met vrienden, familie, collega's of gewoon op jezelf. Beschikbaar 7/7. Maak een keuze tussen de Highlights Tour, de Chocolate Tour, de True or False Tour, en meer!...
Lees meer & boek
Chocolate Tour

Small Group Tours in Ghent

Sluit aan bij onze "Small Group Chocolate & Tasting Tours" (ENG) met individuele inschrijving!...
Lees meer & boek
Team activity in Ghent

Teambuilding in Ghent

Wil je jouw eigen plezante & interactieve teambuilding samenstellen? Komt in orde. U bent de ontwerper!
Lees meer & boek

The Bruges Experience

Highlights Tour in Bruges

Private Highlights Tour in Brugge

Een interessante introductie tot het Brugse stadscentrum, mét een hoekske af!
Chocolate Tour Bruges

Private Chocolate Tour in Bruges

Dé tour voor lekkerbekken: bezoek de beste Brugse chocolatiers en proef tal van lokale zoetigheden!

Over Charlie

Al onze tours worden gegeven door lokale gidsen, op een plezante & interactieve manier, en altijd met een vleugje rock 'n roll! We bieden thematische Privé Tours aan in Gent & Brugge, die 7/7 beschikbaar zijn, zoals o.a. de True or False Tour, de Chocolate Tour en de Highlights Tour. Dé ideale activiteit om te doen met vrienden, collega's, familie of gewoon op jezelf. Op vrijdag en tijdens de weekends kan je ook aansluiten bij onze Small Group Tours, met individuele inschrijving.

BESTE GIDS IN GENTBest walking tour in Ghent & Bruges, with a local guide!
De chocolade tour was top! Heel tof en bovenal super lekker. En echt niet duur voor wat je krijgt! Bedankt!
Stijn Faes - Merelbeke, België
De rondleiding was fantastisch! Ons hele team heeft ervan genoten. Bovendien hebben we enorm veel bijgeleerd over Gent, zonder dat het te schools werd. Onze gids was behulpzaam, heel aardig en enorm grappig!
Jens Vansteenberghe - Harelbeke, België
Nick is héél enthousiast en vertelt met passie. Fijne chocolade tour gedaan. Héél lekker ook. ;-) Leuk voor een incentive.
Sofie V. - Antwerpen, België
Nog ééns toerist in eigen stad met de true or false tour. Fijne leuke ervaring, waar een pak informatie over je eigen stad terug wordt opgefrist en waar je nieuwe zaken leert. Heel leuk concept om met vrienden te doen.
Jelle B. - Gent, België
Superfijne middag gehad. Amusant, onderhoudend, leerrijk en lekker. Ook de kinderen hebben zich goed geamuseerd. Een aanrader!
Wim Hutse - Eeklo, België
Wij hebben een hele leuk Chocolade Tour gehad van Nick! Heerlijke chocolade geproefd en leuke weetjes over Gent te horen gekregen. Een enthousiaste, spontane Tour guide met veel humor!
Zinzi Remie - Rotterdam, Nederland
Schitterend! Nick weet je op een boeiende manier en met leuke interactie veel bij te brengen over 'zijn' Gent. Ik heb zelden zoveel passie en energie ervaren in een city tour!
Tom De Mesel - Gent, België
Een hele leuke en interessante gidstour, met gids Lemmy. De 2 uren vlogen voorbij, het leek alsof we met vrienden een aangename toer door Gent deden. Veel bijgeleerd op een toffe en losse manier, van bij de eerste kennismaking tot het afscheid.
Brecht Carton - Wevelgem, België
Om onze buitenlandse klanten een aangename "Gent-ervaring" aan te bieden, deden wij reeds meermaals een beroep op Charlie Tours. Nick & Tatiana deden dat telkens op een uitstekende manier. Ze houden rekening met de doelgroep en spelen daar handig op in!
Kristof Vanhouteghem - Waregem, België
Aangename tour met leuke verhalen en legendes die op een spontane manier gebracht werden. Nick gaat ook op zoek naar de inspiratie en creativiteit van de deelnemers. Een aanrader met een internationaal gezelschap (zeker de tasting upgrade nemen!)
Thomas Nuyts, Gent - België
Supertoffe tour met vele weetjes over Gent gecombineerd met bezoekjes aan leuke adressen waar we chocolade kon proeven. Geweldige aanrader! Nick kent Gent door en door en wist ons te verbazen met leuke weetjes. Wij zijn fan!
Tina - Tilburg, Nederland
Street Art on tour!Highlights Tour GhentTASTING TOUR GHENT

Charlie werd anno 2013 opgericht als typisch Gents café - restoBAR Charlie - aan het Patershol, de oudste wijk van Gent.
Gentenaar & mede-oprichter Nick Vandecasteele bediende er jarenlang met veel goesting de tapkraan en genoot van een nachtleven vol plezier & rock ’n roll. De passie voor zijn stad en haar rijke geschiedenis deelde hij er dagelijks vanachter de toog met stamgasten én toeristen, steeds op entertainende wijze! Een bijverdienste als Gentse stadsgids stond als het ware in de sterren geschreven. En zo geschiedde het ook. Maar daar bleef het niet bij. Eind 2017 besloot Nick om restoBAR Charlie voorgoed te sluiten.

Charlie zou voortaan verder leven als fulltime stadsgids: Charlie Tours werd geboren! Als fiere Gentenaar beschouwt hij het nu als een absoluut voorrecht om, samen met zijn fantastisch team van lokale gidsen, bezoekers rond te leiden in zijn prachtige Gent op een plezante & interactieve manier!

"Never waste a good crisis" dachten ze bij Charlie Tours tijdens de covid-periode, want de extra vrijgekomen tijd werd benut om ook op te starten in die andere prachtige Middeleeuwse stad: Brugge!

Klanten gaven Charlie Tours tot nu toe unaniem uitstekende beoordelingen op Google & TripAdvisor. Twijfel dus niet, en kom samen met Charlie genieten van The Ghent Experience en/of The Bruges Experience!

Gift Card

Laten we eerlijk zijn…een Gift Card is nooit een origineel cadeau, maar onze tours zijn dat gelukkig wél! Bestel dan nu jouw Gift Card en bepaal zelf het bedrag (min. €25). Levering per post= gratis! Alle Gift Cards zijn zowel geldig voor onze Small Group Tours als voor onze thematische Privé Tours in Gent.

Een Gift Card bestellen kan via nick@charlietours.be