Over Charlie

THE GHENT EXPERIENCE! Plezante & interactieve tours, gegeven door lokale gidsen.

Charlie Tours is een op en top Gentse gidsenorganisatie, opgericht anno 2018 door de Gentenaar Nick Vandecasteele. Hij heeft jaren ervaring als stadsgids, verzorgt wekelijks Belgian Beer Tasting in de Gentse hostel Uppelink & is voormalig (mede)eigenaar van restoBAR Charlie.

De naam 'Charlie' verwijst naar de bekendste & beruchtste der Gentenaars, namelijk Keizer Karel! Hij zag anno 1500 het levenslicht in het Prinsenhof, hartje Gent, en werd bekend als heerser van het Habsburgse wereldrijk. Berucht werd hij, door de Gentenaars genadeloos te straffen voor hun ongehoorzaamheid…Maar euh, meer hierover tijdens de tour!

Individuele bezoekers kunnen kiezen voor de 'Chocolate Tour': een droom voor elke chocoholic, die uitkomt elke vrijdag & zaterdag om 16u (tijdens een tour met individuele inschrijving). 

Groepen vrienden, families, bedrijven of ook individuele bezoekers, kunnen kiezen tussen onze 'Thematische privé tours'. Zoals de 'Old Ghent Tour', de 'True or False Tour' (een plezante & interactieve quiztour), en de 'Chocolate & Beer Tour', die het beste covert dat België heeft te bieden. 

Wil je de tour graag combineren met een biertasting, chocoladeworkshop of lunch? 'Stel dan jouw eigen tour samen', wat betreft de lengte EN de inhoud.