PRIVE TOURS

TRUE OR FALSE TOUR

Wie is de slimste van jouw groep!? Je komt het te weten tijdens deze quiztour! 10 uitzonderlijke verhalen over de rijke geschiedenis van de stad. Sommige zijn waargebeurd, andere compleet verzonnen. Aan jullie om ter plaatse de juiste inschatting te maken: TRUE or FALSE?
Lees meer & boek
OLD GHENT TOUR

OLD GHENT TOUR

Een plezante & interactieve kennismaking met het middeleeuwse stadscentrum! Ontdek de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes tijdens deze privé tour!
Lees meer & boek

OLD GHENT TOUR XL

Tijdens deze plezante & interactieve privé tour ontdek je de naast de belangrijkste bezienswaardigheden ook tal van interessante straatjes en pleintjes buiten het toeristische centrum, waar de doorsnee bezoeker niet komt!
Lees meer & boek

CHOCOLATE TOUR

Een droom voor elke chocoholic! Tijdens deze privé tour bezoeken we de beste Gentse chocolatiers, proeven we tal van heerlijke pralines en ontdekken we de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes!
Lees meer & boek
CHOCOLATE & BEER TOUR

CHOCOLATE & BEER TOUR

België, land van chocolade & bier! Twee specialiteiten die de rode draad vormen tijdens deze plezante & interactieve privé tour. Noem het gerust de ideale integratiecursus ;-)
Lees meer & boek
GHENT BY NIGHT TOUR

GHENT BY NIGHT TOUR

Een nachtelijke kennismaking met het middeleeuwse stadscentrum! Tijdens deze plezante & interactieve tour ontdek je het verhaal achter tal van historische gebouwen, stuk voor stuk prachtig verlicht door het Gentse lichtplan! ...
Lees meer & boek