PRIVE TOURS

TOUR GHENT GIDS RONDLEIDING WALKING GENT

TRUE OR FALSE TOUR

Wie is de slimste van jouw groep!? Je komt het te weten tijdens deze plezante & interactieve quiztour! 10 uitzonderlijke verhalen over de rijke geschiedenis van de stad. Sommige zijn waargebeurd, andere compleet verzonnen. Aan jullie om ter plaatse de juiste inschatting te maken: TRUE or FALSE?
Lees meer & boek
OLD GHENT TOUR

OLD GHENT TOUR

Een plezante & interactieve kennismaking met het middeleeuwse stadscentrum, met een Gentse gids! Ontdek de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes tijdens deze privé tour.
Lees meer & boek

CHOCOLATE TOUR

Een droom voor elke chocoholic! Tijdens deze privé tour bezoeken we de beste Gentse chocolatiers, proeven we tal van heerlijke pralines en ontdekken we de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes!
Lees meer & boek
Candy Shop Tour Ghent Gids Rondleiding

TASTING TOUR

Tijdens deze tasting tour proeven we tal van (Gentse) specialiteiten - zoet én hartig – op enkele unieke locaties. Onderweg ontdekken we de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes!
Lees meer & boek
TOUR GHENT GIDS RONDLEIDING WALKING GENT

OFF THE BEATEN PATH TOUR

Tijdens deze extra lange privé tour ontdek je naast de belangrijkste bezienswaardigheden ook tal van interessante straatjes en pleintjes buiten het toeristische centrum, waar de doorsnee bezoeker niet komt!
Lees meer & boek
BEER & JENEVER TOUR

NOT ANOTHER BEER TOUR

Ontdek de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes, tijdens deze private "alternatieve" bier tour! Maak kennis met fantastische lokale bieren (3 tasters) op enkele unieke locaties: de smaak, de origine en de legendes! En stel je open voor die...
Lees meer & boek