PRIVE TOURS

TRUE OR FALSE TOUR

Wie is de slimste van jouw groep!? Je komt het te weten tijdens deze plezante & interactieve quiztour! 10 uitzonderlijke verhalen over de rijke geschiedenis van de stad. Sommige zijn waargebeurd, andere compleet verzonnen. Aan jullie om ter plaatse de juiste inschatting te maken: TRUE or FALSE?
Lees meer & boek
OLD GHENT TOUR

OLD GHENT TOUR

Een plezante & interactieve kennismaking met het middeleeuwse stadscentrum, met een Gentse gids! Ontdek de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes tijdens deze privé tour.
Lees meer & boek

CHOCOLATE TOUR

Een droom voor elke chocoholic! Tijdens deze privé tour bezoeken we de beste Gentse chocolatiers, proeven we tal van heerlijke pralines en ontdekken we de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes!
Lees meer & boek
CHOCOLATE & BEER TOUR

CHOCOLATE & BEER TOUR

België, land van chocolade & bier! Twee specialiteiten die de rode draad vormen tijdens deze plezante & interactieve privé tour. Noem het gerust de ideale integratiecursus ;-)
Lees meer & boek
OLD GHENT TOUR XL

OLD GHENT TOUR XL

Tijdens deze extra lange privé tour ontdek je naast de belangrijkste bezienswaardigheden ook tal van interessante straatjes en pleintjes buiten het toeristische centrum, waar de doorsnee bezoeker niet komt!
Lees meer & boek
BEER & JENEVER TOUR

BEER & JENEVER TOUR

Not just another Beer Tour! Ontdek de boeiende geschiedenis van Gent, de spannende stadslegendes & tal van leuke weetjes. Maak kennis met fantastische lokale bieren (3 tasters) op enkele unieke locaties: de smaak, de origine en de legendes! En stel je open voor dat andere traditionele – maar...
Lees meer & boek